• Muslim Watch
  • Azan Watch
  • Islam Jam

Napa Milih Kita

  • Kekuwatan Pabrik

    Perusahaan profesional pertama China ing riset lan pangembangan produk elektronik produk elektronik.

  • Jaminan Kualitas

    Kita duwe aliran profesional lan aliran layanan, kanthi produksi, R&D, dodolan teknis

  • Rega Saingan

    Kita kudu menang reputasi kualitas apik lan rega saingan

  • abou kita
ShenZhen JiaYi Teknologi Co, Ltd yaiku Chingga pisanan prsakaesional perusahaan ingg riset lan pembangunan saka Islam kabudayan saka elektronik produk. Kita tansah wis "nyebar ingg banget kabudayan saka Islam lan ingg pembangunan saka Muslim mupangate produk " kanggo kita myaikusion, lan kita nggawe kebak panggunaan saka ingg maju elektronik teknologi. Kita ajeg ngoptimalake ingg produk fitur, ngapikake ingg kwalitase lan njaga kita anjogg posisi ingg ingg inggdustry.